Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Specialiteiten


Chocolade

Een van de mooiste producten van een banketbakker is chocolade. Wij kunnen er al onze creativiteit in kwijt. Met de thema’s in onze winkel en met de feestdagen zijn wij dan ook helemaal in ons element, want dan leven wij ons uit op allerlei chocoladespecials.

Wij willen alleen werken met verantwoorde, lekkere fairtrade chocolade. Daarom kiezen wij voor Callebaut, de lekkerste Belgische chocolade (vinden wij).

Bestel hier onze lekkerste chocolade. Wilt u chocolade cadeau geven of heeft u wensen? Neem dan contact met ons op.


Koeken

Onze koeken worden gemaakt van zuiver amandelspijs
en 100% roomboter. En we doen er uiteraard nog veel meer lekkers bij en op, want ook in onze koeken kunnen wij veel liefde en creativiteit kwijt. Die kun je zelfs proeven...

Bestel hier de lekkerste koeken!


Hartig

De hartige producten die wij dagelijks maken, zijn misschien wel ons best bewaarde geheim. Het recept van onze zelfgemaakte ragout is inmiddels dertig jaar oudmaar nog ijzersterk. De basis: kalfsgehakt en Hollandse oude kaas en géén bindmiddel. De restverklappen we niet, maar we nodigen u van harte uit om eens te komen proeven!

Heerlijk voor bij de borrel of om te trakteren! Bestel hier onze hartige snacks.


Bonbons

Net zoals eigenlijk alles bij ons zijn ook onze bonbons handgemaakt met de lekkerste ingrediënten. De basis wordt altijd gevormd door de fairtrade chocolade van Callebaut uit België. Ons assortiment verandert met de seizoenen; inspiratie is er altijd.

Bestel hier onze bonbons.


Biltse Zonnetjes

De bekendste koekjes uit De Bilt; Het Biltse Zonnetje. Een heerlijke koekje in de vorm van een zonnetje. Speciaal ontwikkeld voor Koningin Beatrix die in de jaren 80 bij het KNMI in De Bilt op bezoek kwam.

Ideaal cadeautje om iemand mee te verrassen.

Bestel hier Biltse Zonnetjes.